1 rødløk
1 hvitløksfedd, knust
1 rød paprika
1 squash
1 aubergine
400 g tomater på boks
3 poteter, skåret i tynne skiver
1/4 revet muskatt
2 dl revet ost
1 1/2 dl matfløte
Alle grønnsakene, med unntak av potetene, skal skjæres i terninger på 2 cm.
Varm oljen i en kasserolle, tilsett løken og fres i 2 minutter før du tar i hvitløk, paprika, squash og aubergine. Kok i 10 minutter (hell på vann om grønnsakene holder på å "tørke ut"). Kok til grønnsakene er møre.
Ta i tomatene og la det småkoke i 15 minutter.
Ta potetene i en bolle. Riv muskatt over, ta i salt og pepper og hell over matfløten. Bland alt godt.
Finn frem den ildfaste formen og hell grønnsakene i. Hell/fordel potetene slik at de danner et lokk over grønnsakene.
La formen stå i ovnen på 180 grader i 40 minutter.
Ta ut formen og strø den revne osten over.
Putt formen tilbake i ovnen og skru opp varmen ytterligere til 200 grader.
Etter 20 minutter er middagen ferdig.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar