torsdag 26. september 2013

Meksikansk lasagne



1 løk
4 fedd hvitløk, knust
1/2 grønn paprika
1 rød paprika
1 boks tomat
2 bokser med sorte bønner
salt&pepper
2 avocado
1 lime
12 tortilla
100 g revet cheddar
4 tomater
4 sp hakket koriander

Fres løken, paprikaen og halvparten av hvitløken i en gryte til løken er blank.
Tilsett tomatene på boks og bønnene, smak til med salt og pepper. La det koke i 3 minutter.
Ta avocadokjøttet i en bolle. Skjær limen i to, og skvis saften over avocadoene. Ta i resten av hvitløken. Bland godt.
I en ildfast form legger du først to lag tortilla, så bønnesausen, avocado, revet cheddar og så en ny runde med tortilla osv. Avslutt med ost på toppen.
Sett inn i ovnen på 200 grader i 25 minutter.
Mens formen står i ovnen kan du skjære tomatene og hakke koriander. Bland godt.
Etter 25 minutter legges tomatene, koriander og litt revet ost over toppen. Tilbake inn i ovnen i 5-10 minutter.  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar