onsdag 18. september 2013

Sterk og fyldig gulrotsuppe med poteter og røde linser


1 ss olje
1 løk, kuttet
1 fedd hvitløk, knust
1 stykke revet ingefær
1 rød chili
5 gulrøtter, skåret i tynne skiver
3 poteter, skåret i små terninger
285 g røde linser (1 boks)
400 g kokosmelk (1 boks)
5 dl grønnsaksbuljong
3 ss appelsinjuice

Fres løken, hvitløk, ingefær og chili i 3-5 minutter.
Ta i gulrøttene, potetene og linsene. Hell i appelsinjuicen og la det småkoke i 10 minutter på svak varme.
Ta i kokosmelk og grønnsaksbuljong. Kok til gulrøttene og potene er møre.
Bruk blender eller stavmikser for å mose alt.

Metter 4 sultne snuter og kan fryses.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar