mandag 11. august 2014

Bakt gulrot, søtpotet og rødbetesalat med sukkererter og quinoa


4 gulrøtter
2 rødbeter
1 søtpotet
1 pose sukkererter
1 pakke grønne bønner
2 dl kokt quinoa
1/2 pakke røde druer
1 neve valnøtter
1 granateple
olivenolje&salt

Skrell og kutt gulrøttene, rødbetene og søtpoteten. Legg i ildfast form, hell over litt olivenolje og dryss over salt. Sett inn i ovnen på 180 grader i omtrent 30 minutter (til grønnsakene er møre). Ta i druene etter omtrent 20 minutter.

Kok quinoa.

Kok bønnene og sukkerertene. Snitt sukkerertene etterpå.

Hakk valnøtter.

Bland alt godt sammen. Dryss granateplet på toppen.

Oppskriften er hentet fra gratisheftet til Meny, men jeg har lagt til litt ekstra. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar