onsdag 25. juni 2014

Brokkolipai med blåmuggost og valnøtter


1 paibunn
1 brokkoli
1 løk
1 dl stenfrie oliven
2 ss hakkede valnøtter
1 dl soltørkede tomater
75 g blåmuggost
3 egg
2 dl revet ost
3 dl matfløte
salt&pepper

Legg paibunnen i formen og prikk med gaffel. Stek den i ovnen i 10-15 minutter på 225 grader.
Kok brokkolien til den er nesten mør. Hell av vannet.
Stek løken til den er blank.
Ha løken, brokkolien, valnøttene, tomatene og olivenene i en bolle og bland godt. Legg halvparten i paiskallet.
Fordel muggost over og avslutt med å helle over resten av blandingen.
Visp 3 egg med matfløte og den revne osten. Ta i salt og pepper. Hell over fyllet.
Sett inn i ovnen på 200 grader i omtrent 40 minutter.
Server med salat.

Oppskriften fant jeg på TINEs hjemmesider.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar