Velkommen til farmors tradisjonsrike og internasjonale kjøkken hvor enkle og nøkterne retter trylles fram.
onsdag 25. juni 2014
Brokkolipai med blåmuggost og valnøtter
1 paibunn
1 brokkoli
1 løk
1 dl stenfrie oliven
2 ss hakkede valnøtter
1 dl soltørkede tomater
75 g blåmuggost
3 egg
2 dl revet ost
3 dl matfløte
salt&pepper
Legg paibunnen i formen og prikk med gaffel. Stek den i ovnen i 10-15 minutter på 225 grader.
Kok brokkolien til den er nesten mør. Hell av vannet.
Stek løken til den er blank.
Ha løken, brokkolien, valnøttene, tomatene og olivenene i en bolle og bland godt. Legg halvparten i paiskallet.
Fordel muggost over og avslutt med å helle over resten av blandingen.
Visp 3 egg med matfløte og den revne osten. Ta i salt og pepper. Hell over fyllet.
Sett inn i ovnen på 200 grader i omtrent 40 minutter.
Server med salat.
Oppskriften fant jeg på TINEs hjemmesider.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar