Velkommen til farmors tradisjonsrike og internasjonale kjøkken hvor enkle og nøkterne retter trylles fram.
tirsdag 17. juni 2014
Sommercurry med torsk og reker
2 fedd hvitløk
1 rødløk
15 g fersk ingefær
3 gulrøtter
2 ss rød currypaste
1 boks kokosmelk
300 g torskeloin
150 g frosne reker
2,5 dl frosne erter
saften fra 1 lime, sukker og soyasaus om ønskelig
dryss koriander før servering
Finkutt hvitløk, løk og ingefær. Skjær gulrøttene i skiver.
Ta i litt olje i en gryte og fres alle de nevnte ingrediensene ovenfor sammen med currypaste.
La det surre i to minutter før du tar i kokosmelk og la det koke. Du kan også tilsette 2 dl vann.
Skjær torsken i små biter og putt i suppen.
Ta i rekene og ertene.
Smak til sausen med soyasaus, sukker og limesaft.
Så gjenstår det bare å drysse koriander på toppen.
Server gjerne med ris.
Oppskriften er hntet fra ICAs gratishefte Glad i mat.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar