tirsdag 17. juni 2014

Sommercurry med torsk og reker


2 fedd hvitløk
1 rødløk
15 g fersk ingefær
3 gulrøtter
2 ss rød currypaste
1 boks kokosmelk
300 g torskeloin
150 g frosne reker
2,5 dl frosne erter
saften fra 1 lime, sukker og soyasaus om ønskelig
dryss koriander før servering

Finkutt hvitløk, løk og ingefær. Skjær gulrøttene i skiver.
Ta i litt olje i en gryte og fres alle de nevnte ingrediensene ovenfor sammen med currypaste.
La det surre i to minutter før du tar i kokosmelk og la det koke. Du kan også tilsette 2 dl vann.
Skjær torsken i små biter og putt i suppen.
Ta i rekene og ertene.
Smak til sausen med soyasaus, sukker og limesaft.
Så gjenstår det bare å drysse koriander på toppen.
Server gjerne med ris.

Oppskriften er hntet fra ICAs gratishefte Glad i mat. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar