Velkommen til farmors tradisjonsrike og internasjonale kjøkken hvor enkle og nøkterne retter trylles fram.
mandag 7. juli 2014
Laks med valnøtter
lakesfileter uten skinn
valnøtter
1 bunt vårløk
1 fedd hvitløk
fersk pasta
fløte
salt&pepper
Legg laksen i ildfast form og dryss over salt og pepper.
La laksen stå i ovnen på 200 grader i ca 15 minutter.
Skjær vårløken i strimler, hakk valnøttene og knus feddet med hvitløk.
Kok pastaen som anvist på pakken.
Ta i litt olje i en kasserolle og putt i vårløken, valnøttene og hvitløken. La det frese litt.
Tilsett fløten og bland godt. Ta i så mye fløte at du får en deilig, kremete saus.
Oppskriften er inspirert fra gratisheftet til ICA.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar