Velkommen til farmors tradisjonsrike og internasjonale kjøkken hvor enkle og nøkterne retter trylles fram.
torsdag 3. juli 2014
Pai med grønnkål, tomater og fetaost
1 ferdig paibunn
4 blader av grønnkål vasket og kjørt i kjøkkenmaskin
6 tomater, i skiver
2 sjalottløk, kuttet
1 pakke fetaost
2 dl matfløte
5 egg
pepper
Rull ut den ferdige deigen i en paiform og bruk en gaffel til å prikke ut bunnen.
Stek paiskallet i ovnen på 225 grader i 10 minutter.
Stek sjalottløken og legg den nederst i paiskallet.
Deretter et lag med tomater og til slutt fetaosten godt fordelt.
Knus egg og visp. Ta i matfløte og pepper.
Kjør grønnkålen i en kjøkkenmaskin og hell det over i væsken.
Hell væsken over fyllet.
Sett paien i ovnen på 200 grader i ca. 30 minutter.
Server med grønn salat.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar